donderdag 27 juni 2024

Popfeesten Usselo 2024

Donderdag 27 t/m zondag 30 juni 2024 in het weiland naast Wissink’s Möl

Nog even en dan is het tijd voor de 30e editie van de Popfeesten Usselo! De organisatie is trots op het mooie programma, met op zaterdagavond 29 juni de band BOH FOI TOCH op ons podium! Daarnaast is er natuurlijk meer!

  • Traditiegetrouw beginnen we het weekend op donderdag met de Bonte Avond en is de tent van en voor de leerlingen van obs Molenbeek Usselo.
  • Vrijdagmiddag gaan we samen eten en borrelen tijdens het Sfairpreumn in Össel! Ook zal gelijktijdig weer het vogelschieten plaatsvinden. Coverband LEAD zal vervolgens een feestje bouwen in de tent.
  • Zaterdagmiddag is het beachvolleybal- en het beach-soccer toernooi!
  • Op zondag zal er wederom een zeskamp worden georganiseerd en uiteraard staat ook het buikschuiven weer op het programma! Wegens het grote succes van vorig jaar zal de band Fragment het weekend in stijl afsluiten!

Tickets zijn dit jaar voor het eerst ook online te bestellen via www.popfeesten-usselo.nl/kaarten Voor de echte liefhebbers zijn er dit jaar ook passe-partouts. Hiermee kun je voor € 30,- de gehele 30e editie meemaken!

En dan nog een tip van ons: entree voor het Sfairpreumn is op vrijdagmiddag tot 18.00 uur gratis! Houd voor meer informatie, het opgeven voor activiteiten, winacties en meer, onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten en kijk op www.popfeesten-usselo.nl.

Print deze pagina