zaterdag 18 maart 2023

Opschoondag Usselo

Inmiddels zijn er al meerdere opschoondagen in Usselo geweest. Elke keer worden er in een paar uurtjes weer honderden kilo’s zwerfafval opgeruimd door inwoners.

Tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 18 maart a.s. steken we graag, samen met vrijwilligers uit Usselo, de handen uit de mouwen om Usselo schoner en leefbaarder te maken. Elk jaar groeit het aantal deelnemers en ook dit jaar hopen we met een flink aantal dorpsgenoten de krachten te bundelen om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Uit voorgaande opschoondagen is gebleken dat het samen opruimen ook een gezellige gezinsactiviteit is. Dus kinderen, onder begeleiding van een volwassene, zijn van harte welkom om te helpen. 

SAMEN TEGEN ZWERFAFVAL IN USSELO OP 18 MAART A.S.

Buurtkring Usselo zal zorgdragen voor voldoende afvalzakken, grijpers en handschoenen zodat we met velen kunnen deelnemen. Deze materialen kunt u op zaterdag 18 maart vanaf 09.00 uur ophalen aan de Rosinkweg 40 (erf familie Tabor). Daar krijgt u uitleg over de manier van inzamelen en kunt u op pad om zwerfafval te verzamelen. Er zullen auto’s met aanhanger rondrijden om tussentijds de volle zakken te verzamelen. Tot 12.00 uur kunt u de laatste zak zwerfafval afleveren. Natuurlijk wordt er voor de inwendige mens gezorgd! 

Doe mee aan de opschoondag en geef u op!

Dat kan via digitale aanmeldformulier >>
Of bel, app of sms dan voor 14 maart a.s. Herman Tabor: 06-53617449 of Hans Leusink: 06-40480308.
Of mail naar info@usselo.nl.

Dan zorgen we ervoor dat de hulpmaterialen voor u klaarliggen. 

NB. Natuurlijk kunt u ook het gehele jaar door zwerfafval op eigen gelegenheid inzamelen. Neem bijvoorbeeld eens een plastic zak mee tijdens het wandelen of het uitlaten van de hond. Vele handen maken licht werk!

Print deze pagina