zaterdag 12 mei 2018

Nationale Molendag 12 mei 2018

Tijdens de Nationale Molendag op zaterdag 12 mei is ook Wissink’s Möl geopend. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunt u de molen bekijken en beklimmen en geven de gids en de molenaars uitleg. Er zijn spelletjes voor de kinderen en u kunt ambachtelijk pannenkoekmeel kopen. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

Meer over de Nationale Molendag bij Wissink’s Möl
De molen is vast bekend doordat deze op de route ligt naar school, werk, familie of vrienden. Maar de molen beleef je pas echt als je binnen bent! Aangedreven door de wind, voel je de molen trillen, kloppen en bonken. Kom naar de Wissink’s molen en ontmoet de molenaar. Hij zal er met plezier alles over vertellen tijdens een rondleiding. Er is koffie en thee en er worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Een klompenmaker toont zijn ambacht en ook twee mandenvlechters geven een demonstratie van hun werk. Voor de kleinsten zijn er ook leuke activiteiten. Op deze feestelijke dag hebben we een aanbieding voor ons pannenkoekmeel: een pak pannenkoekmeel kost slechts € 1,- (normale prijs € 2,- per kg).

Lid worden van de Vereniging Wissink’s Möl? Of als vrijwilliger actief bijdragen aan de molen? Wij zijn blij met alle steun. Kom naar de molendag voor meer
informatie of laat het ons weten via mail: wissinksmolen@hotmail.com.

 

Print deze pagina