zaterdag 14 december 2019

Kerstmarkt Boekelo

Op zaterdag 14 december van 17.00 tot 21.00 uur is er weer een grote kerstmarkt in Boekelo. Vorig jaar is de kerstmarkt vernieuwd. En met groot succes! Dit jaar wordt de markt op zaterdag 14 december zo mogelijk nog groter. Er komt weer een schaatsbaan waar kinderen naar hartelust kunnen schaatsen op speciale schaatsen die ter plekke beschikbaar worden gesteld (dus geen eigen schaatsen meenemen). Ook kan er een potje minigolf en jeu de boules worden gespeeld. De stoomtrein rijdt deze avond tussen Boekelo en Haaksbergen en een arreslee met paard verzorgt het ritje tussen het spoor en de Beckumerstraat.

KUNSTMARKT
Nieuw sinds vorig jaar is ook de kunstmarkt in galerie Polman. Hier stellen ca. 14 professionele en amateurkunstenaars uit Boekelo, Twente en Duitsland hun werken tentoon. Er zijn beelden van steen en brons, schilderijen, houtsnijwerk en glazen objecten te bewonderen.

ZO’N 60 KRAMEN
De Beckumerstraat en het Meester Schierbleekplein worden helemaal gevuld met zo’n 60 kramen waar van alles te zien en te koop is, zoals sieraden, kleding, kerstversieringen, wenskaarten, etc. Natuurlijk is er ook van alles te eten en te drinken: poffertjes, pannenkoeken, worstenbroodjes, glühwein, chocomelk, koffie proeverij, kniepertjes en een lekker biertje of
glas wijn.

WINKELEN EN MUZIEK
De meeste winkels zijn open, maar houd er rekening mee dat de Beckumerstraat vanaf kapsalon Hair by Paulien tot Slagerij Wagelaar vanaf 15.00 uur is afgesloten voor verkeer. Supermarkt Coop helpt klanten met veel boodschappen graag de boodschappen in de auto te krijgen als deze verder weg geparkeerd staat. Het handigste is het om uw boodschappen eerder op de dag te doen.

En last but not least: er is live muziek op het Schierbeekplein. Voor meer informatie en kraamverhuur kunt u terecht bij de commissie van de Boekelose Ondernemers Vereniging: Ingrid Langenburg (06-83982400), Ribecca Abbink (06-20716793), Renate en Arnout Haarman (06-48319964), Gerrit van het Oever (06-51146454) of Fred Goosen (06-53214972).

Print deze pagina