zondag 10 september 2023

Concert aan de vijver

Op zondag 10 september vindt van 14.30 tot ca. 17.00 uur weer het Concert aan de Vijver plaats, gelegen in ‘t Teesinkbos aan het fietspad tussen de Teesinklandenweg en de Badweg. We nodigen iedereen van harte uit, ook onze Oekraïense vrienden.

Corine & vrienden
We beginnen de middag met een optreden van een bekende band: zangeres Corine Leferink, begeleid door muzikanten uit Boekelo, Usselo en Haaksbergen. De repetities zijn al in volle gang en de muziek van onder andere Randy Newman, Chicago, Neil Sedaka, Nina Simone en Lou Reed zal ten gehore worden gebracht.

JongNBE
We zijn heel blij dat het jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg ‘jongNBE’ komt optreden.
Een ensemble van jonge talentvolle musici van Nederlandse conservatoria. Sommigen zijn al klaar met hun opleiding, anderen zijn nog bezig. Het ensemble bestaat uit 10 musici op: fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, trombone, slagwerk en contrabas/basgitaar. contrabas/basgitaar). Ze spelen een verscheidenheid aan muziek voor ons! Zo bevat hun repertoire ook een aantal liederen uit Oekraïne.

Na afloop wordt er een glaasje geschonken. De toegang is gratis, wel zijn we dankbaar voor een vrije donatie. We raden aan om een kussen of stoeltje mee te nemen. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de werkplaats van Bouwbedrijf Stokkers aan de Kwinkelerweg 223.

Pauline & Hajé Nordbeck

Print deze pagina