zondag 3 maart 2019

Carnaval in Boekelo

Carnaval, je houdt ervan of je vindt het maar niks. In ons noaberdorp Boekelo wordt het door de ene hele helft van de inwoners maximaal gevierd (inclusief een schare fans in Usselo), de andere helft houdt zich ervan afzijdig. En dat is eigenlijk jammer, vonden ze bij carnavalsvereniging De Soaltkloet’ns.

Goet Foud avond
Ze organiseren daarom op zaterdagavond 2 maart een Goet Foud feest. Dit is een gave thema-avond, waar je ook zonder carnavalsneus of boerenkiel naartoe kunt als je eens zin hebt in een ouderwets leuk feest. Het wordt een spetterende avond vol artiesten van alle tijden die zo ‘Foud’ zijn als het maar kan en eigenlijk ook weer goed. Met een duidelijke meezinggarantie, veel herkenning uit bekende films, de make-up die je toen niet mocht dragen, de witte sportsokken in de slippers of dat prachtig glimmende trainingspak. Op 2 maart vanaf 20.00 uur bij cafe De Buren kan het gewoon allemaal!

“Het Goet Foud feest is een ouderwets gezellige avond!”

Optocht
De optocht is eigenlijk altijd leuk om naar te kijken. Die in Boekelo is compact en gezellig, zodat je niet twee uur lang in de kou staat, en absoluut de moeite waard met elk jaar weer verrassend goede themawagens. Mocht je het toch koud hebben gekregen en/of opeens helemaal in carnavalssfeer zijn, dan kun je daarna terecht bij cafe De Buren. Kom dus op zondag 3 maart rond 13.30 uur naar het centrum van Boekelo en maak het mee. ALAAF!!!

Er zijn nog veel meer carnavalsactiviteiten in Boekelo.Kijk daarvoor op www.soaltkloetns.nl.

Print deze pagina