woensdag 1 april 2020

Belangrijk bericht over Rondje Usselo april/mei 2020

Het is inmiddels lente, maar eentje die we nooit zullen vergeten. We zitten midden in de coronacrisis die we kunnen overleven door ons allemaal te houden aan de noodzakelijke maatregelen van de overheid.

Daarom heeft het bestuur van Buurtkring Usselo besloten de editie april/mei 2020 van Rondje Usselo niet huis aan huis te bezorgen, maar ALLEEN DIGITAAL TE VERSPREIDEN. Wij beseffen dat u juist in deze tijd behoefte heeft aan een papieren uitgave, maar het is even niet anders. De (volks)gezondheid staat voorop!

De redactie heeft geprobeerd er een zo actueel mogelijke uitgave van te maken. Zo staat er bijvoorbeeld een fotocollage in van kinderen die thuis hun huiswerk maken en heeft het Oranje Comité Boekelo leuke acties bedacht om toch aandacht te besteden aan Koningsdag. En lees ook over de maatregelen die de gemeente neemt om de eikenprocessierups tegen te gaan.

Lees ‘m nu >>

EXTRA BERICHT:
De Historische Kring Boekelo, Usselo en Twekkelo zou vandaag een speciale uitgave over 75 jaar bevrijding mee bezorgen met Rondje Usselo. Ook dat kan helaas niet doorgaan. U ontvangt deze uitgave bij het volgende Rondje Usselo in juni. Wel kunt u hier alvast de digitale versie lezen met interviews van plaatsgenoten over de oorlog en de bevrijding, heel indrukwekkend! Download ‘m hier >>

Veel leesplezier, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!
De redactie.

Print deze pagina