dinsdag 10 september 2024

Concert bij de vijver

Op zondag 10 september organiseren we weer een concert. Dit jaar van 14.30 tot ca. 17.00 uur bij de vijver aan de Teesinkweg 40 in Boekelo, waar we te gast zijn bij Leo en Gerdien ten Brink (let op: nieuwe locatie). Hier kunnen jullie genieten van het vertrouwde combo Corine & Friends en de fantastische jonge talenten van het Nederlands Blazers Ensemble.

Het JongNBE is een groep van tien jonge conservatorium-musici, waarvan sommigen al afgestudeerd zijn. Ze traden eerder op bij het Amsterdamse Grachtenfestival, bij Vroege Vogels in Park de Hoge Veluwe, tijdens lunchconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw, bij Opium op NPO Radio4 en in de Kersentuin op Fort Rijnauwen. En dus nu in Boekelo! Ze spelen een gevarieerd programma, waaronder muziek uit Oekraïne.

Corine & Friends

Het ons al bekende combo van zangeres Corine Leferink, met muzikanten uit de omgeving, is al druk met de repetities. Na het optreden wordt er een drankje geserveerd. De toegang en het drankje zijn gratis, wel zijn we blij met een vrijwillige donatie. Bij slecht weer wijken we uit naar de werkplaats van Bouwbedrijf Stokkers aan de Kwinkelerweg 223.

Hartelijke groet,

Haje en Pauline Nordbeck

Print deze pagina