zondag 23 juni 2019

Zomerconcert aan de vijver

Ook deze zomer organiseren we weer een Concert aan de Vijver. Voor de zesde keer alweer! Dit keer met optredens van het blaaskwintet van het Valerius Ensemble en het zo langzaam aan vertrouwde combo Corine & Friends.

Datum: zondag 23 juni 2019
Tijd: van 15.00 tot ca. 17.00 uur
Locatie: aan het fietspad (Teesinkweg) tussen de Teesinklandenweg en de Badweg in Boekelo

VALERIUS BLAASKWINTET
We zijn heel blij dat het Valerius Blaaskwintet zijn medewerking aan dit concert heeft toegezegd. De vijf musici verzorgen het eerste deel van het concert. Het wordt een gevarieerd programma met werken van o.a. Jacques Ibert, Samuel Barber en Astor Piazolla.

CORINE & FRIENDS
Het tweede deel van de middag speelt een combo met de zangeres Corine Leferink, begeleid door muzikanten uit Boekelo en Usselo. Op het repertoire staat muziek van o.a. Rogier van Otterloo, Frank Boeijen, De Beatles, Michel Legrand en Rob de Nijs. Wij hopen dat velen de weg naar de vijver zullen vinden, want: “met mekaar mo-j ’t doon”. Na afloop wordt een glaasje geschonken. De toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd. We bevelen aan om een kussen of stoeltje mee te nemen. Bij slecht weer wijken we uit naar de loods van bouwbedrijf Stokkers aan de Kwinkelerweg 223. Dit wordt dan bekend gemaakt via sociale media.

Fleur ter Kuile, Pauline & Hajé Nordbeck


Print deze pagina