zondag 12 juni 2022

Concert aan de vijver

Heerlijk genieten van (klassieke) muziek in een bijzondere setting: dat is het concert aan/rondom de vijver aan het fietspad tussen de Teesinklandenweg en de Badweg in Boekelo (Teesinkbos). Dit jaar op zondag 12 juni van 14.30 uur tot ca. 17.00 uur.

Programma
Er wordt gewerkt aan een spectaculair en gevarieerd programma, met muziek voor oud en jong!

  • Jong NBE. Zeer waarschijnlijk gaat het jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg jong NBE optreden. Een ensemble van jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria, sommigen al klaar, anderen nog midden in hun opleiding. Het ensemble bestaat uit tien musici op fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, trombone, slagwerk en contrabas/basgitaar.
  • Corine & Friends. Het tweede deel van de middag speelt het vertrouwde combo met zangeres Corine Leferink. Zij wordt begeleid door muzikanten uit Boekelo, Usselo en Haaksbergen. De repetities zijn al in volle gang. Er wordt  o.a. muziek van Eric Clapton, Carly Simon, Room Eleven en Bart Peeters gespeeld.

Wij hopen dat heel veel mensen uit Boekelo, Usselo, Twekkelo en omgeving de weg naar de vijver zullen vinden. Er is ruimte genoeg en 1,5 meter afstand houden is geen enkel probleem! De toegang en het glaasje dat na afloop wordt geschonken zijn gratis. Een vrije gift wordt gewaardeerd. Aanbevolen wordt om een stoeltje en/of kussentje mee te nemen.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan maken we graag gebruik van het aanbod van Bouwbedrijf Stokkers en wordt hun werkplaats aan de Kwinkelerweg 223 in Boekelo omgebouwd tot een echte concertzaal. Dit wordt dan bekend gemaakt via sociale media en de banners in het dorp.

Hartelijke groet,
Fleur ter Kuile, Pauline & Hajé Nordbeck.

Print deze pagina