Opera en Operette Koor 2000 zoekt leden

Het Opera en Operette Koor 2000 (OOK 2000) is op zoek naar nieuwe leden. OOK 2000 is een gezelschap met enthousiaste leden, waar naast de muziek ook het plezier en de sociale contacten voorop staan. Het repertoire bestaat uit opera, operette en musicalmelodieën onder leiding van muzikale leider Henk Vledder.

De vaste repetitie is op woensdagavond om 19.45 uur in het verenigingsgebouw aan de Lammerinksweg 1 in Usselo. Naast het zingen is er ook veel aandacht voor het sociale aspect. Onder andere Pasen en Kerst worden altijd samen gevierd tijdens de repetitieavonden, maar er wordt ook jaarlijks veel georganiseerd: een autopuzzeltocht, een zomeractiviteit met een barbecue en onze nieuwjaarsbijeenkomst met optredens van enkele leden. Ook wordt door het koor veel aandacht besteed aan jubilea, de zorg voor elkaar bij ziekte, etc. En eens in de twee jaar gaat het koor drie dagen op reis.

Het koor kent geen leeftijd beperking. Kom eens vrijblijvend luisteren en sfeer proeven of het u aanspreekt. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.J. Haveman, 06-45 490 475 of chielh@telfort.nl. Kijk ook eens op www.ook2000.nl.

Print deze pagina