zondag 6 oktober 2019

Military YouTube Event

In de tweede week van oktober is het weer zover… de 49e editie van Military Boekelo – Enschede. Dit jaar beginnen we de Week van de Military op zondag 6 oktober met het Military YouTube Event. Hier moet je bij zijn als je gek bent op paarden en houdt van prachtige shows, clinics en leerzame trainingen.  

Britt Dekker
De enige echte Britt Dekker komt ook! Britt heeft een grote liefde voor paarden: als dressuurruiter plaatste ze zich voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018 en ze heeft haar eigen YouTube-kanaal ‘PaardenpraatTV’ (met inmiddels al meer dan 160.000 abonnees). In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt ze evenementen, ontmoet ze mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. In oktober verschijnt er zelfs een bioscoopfilm met Britt en haar paard George in een van de hoofdrollen: Whitestar. 

Er zijn die zondag ook nog heel veel andere bekende YouTube-sterren op het terrein voor een Meet and Greet: Nalanta (Jesse Drent en Eva Roemaat), Zaressa, Joyce & Jaydee, Paardrijden met plezier, Lavitana, Equitality, Feline Hoi en Glasten Krapels. Ook word je getrakteerd op een voltige demonstratie en zijn er stands waar je van alles kunt kopen van je favoriete YouTube-ster.

De shows en clinics vinden plaats op het hoofdterrein van de Military aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo, ingang bij MFA De Zweede. Je kunt trouwens ook wandelen over het parcours van de crosscountry om de hindernissen te bekijken. Het gezellige Military Grand Café is de hele dag geopend. Dus graag tot zondag 6 oktober!

Volwassenen en kinderen tot 4 jaar gratis entree
Kinderen van 4 t/m 17 jaar € 5,-

Meer info op www.military-boekelo.nl

Print deze pagina