woensdag 4 oktober 2023

MILITARY – WOORDJE VAN VOORZITTER ROBERT ZANDSTRA

Van 1 t/m 8 oktober staan Usselo en Boekelo weer in het middelpunt van de internationale hippische topsport belangstelling. De voortekenen zijn goed; we mogen rekenen op een geweldig aantal internationale top deelnemers.

Het team, dat bestaat uit maar liefst 1500 medewerkers, werkt keihard om tienduizenden bezoekers een geweldige week voor te schotelen. Hieronder zijn veel vrijwilligers die een bijdrage verdienen voor hun clubkas. Maar ook ruim 500 vrijwilligers die soms al decennialang actief zijn en die we eigenlijk een beetje zien als de eigenaren van het evenement.

Een uitstervend ras? Nee hoor, niets is minder waar. Hoe mooi is het dat we naast de talrijke (bijna) pensionado’s, we een steeds groeiend aantal jongeren mogen begroeten in ons team. Voormalige stagiairs, jongens en meisjes uit de buurt en studenten die tot op het bot gemotiveerd zijn om de schouders eronder te zetten. Naast hun enthousiasme, brengen ze eigentijdse kennis, ervaring en vooral nieuw elan met zich mee. Een sfeer die ook heel aanstekelijk werkt voor onze ‘oudere jongeren’. Enfin, beste noabers, u zult het meemaken. Een geruststellende basis voor de toekomst.

We hopen u als onze noaber te mogen begroeten tijdens de keuring, de dressuur, de Military Classic Herfst-Fair, de crosscountry en/of het springparcours. Maar ook shoppen en flaneren in het gezellige strodorp, een hapje eten in het restaurant, het eerste bokje en op zondag getuige zijn van de winst voor het Nedelandskampioenschap en De Grote Prijs. Veel plezier van dit prachtige event in uw achtertuin!

Print deze pagina