dinsdag 25 januari 2022

Informatieavond zonnedaken – geannuleerd

GEANNULEERD VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN, NIEUWE DATUM VOLGT.

‘Tweehonderd extra zonnedaken in Boekelo en Usselo’. Dat is het doel dat Dorpsraad Boekelo en Buurtkring Usselo zich hebben gesteld. En het mogen er natuurlijk ook best meer zijn dan 200 daken…Een flinke stap in verdere verduurzaming van onze dorpen en van uw eigen woning. En een mooie kans voor u om geld te besparen en bij te dragen aan deze verduurzaming.

ZONNEPANELENACTIE
We hebben bij meerdere installateurs van zonnepanelen richtprijzen opgevraagd voor het uitvoeren van deze zonnepanelen-actie. Wij hebben hieruit een keuze gemaakt voor de twee meest geschikte installateurs. Deze twee installateurs willen wij graag aan u voorstellen. Natuurlijk willen wij u dan ook uitleggen hoe dit in zijn werk gaat, wat het u kost, wat het u oplevert, wanneer dit uitgevoerd kan worden, en hoe u mee kunt doen.

INFORMATIEAVOND OP 25 JANUARI 2022
In oktober jl. werd een eerste avond bij café ‘De Buren’ in Boekelo belegd. Dat was een groot succes met veel bezoekers die informatie en offertes hebben aangevraagd. En daarom willen we opnieuw zo’n avond organiseren. Op dinsdagavond 25 januari vanaf 19.30 uur hebben wij de grote zaal bij café ‘De Buren’ gereserveerd om u over het hoe en wat te informeren. U kunt zich die avond ook al inschrijven voor een verdere verkenning of een offerte. Ook mensen die al zonnepanelen hebben en graag nog méér zonnepanelen willen, zijn van harte welkom. En zelfs voor mensen die geen panelen op hun dak kunnen hebben is er een goede mogelijkheid om toch mee te doen aan verduurzaming en kostenbesparing. Dat lichten we graag toe. Voor koffie wordt gezorgd. Komt u ook ?

Kas de Vries – Dorpsraad Boekelo 06-22276043
Joris van Staaden – Inwoner Boekelo (lid van Coöperatie Enschede Energie) 06-2254783

Print deze pagina