zaterdag 2 november 2019

Fundraisingactie sport- en cultuurhal De Zweede


ZATERDAG 2 NOVEMBER WORDT EEN HISTORISCHE DAG! 

Goed nieuws voor Boekelo, Usselo en Twekkelo: bijna alle lichten staan op groen om MFA De Zweede te voltooien met een sport- en cultuurhal! Inwoners hebben zo’n 20 jaar geleden het initiatief genomen voor de multifunctionele accommodatie (MFA) om de sportieve, sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten in de dorpen te vergroten. Nu zou ook de derde en laatste fase eindelijk voltooid kunnen worden.

“De nieuwe sport- en cultuurhal biedt ontzettend veel mogelijkheden, ook voor Usselo.”

En dat is ook een must! De huidige gymzaal in Boekelo is namelijk zwaar verouderd en te duur om volledig te renoveren en uit te breiden. De nieuwe sport- en cultuurhal wordt duurzaam gebouwd en krijgt extra faciliteiten. Hierdoor wordt de hal geschikt voor veel meer sportactiviteiten, maar ook voor culturele doeleinden. Dat komt ook ten goede aan Usselo. Denk bijvoorbeeld aan de gymlessen van obs Molenbeek; er is straks veel meer mogelijk en dat komt ten goede aan de ontwikkeling van de kinderen.  

Een complete MFA De Zweede brengt extra kosten met zich mee, maar levert zoveel meer op. Samen kunnen we dat realiseren! 92% van de kosten is gedekt door subsidies, leningen en donaties. De laatste 8% hopen we binnen te krijgen via een huis-aan-huis fundraisingactie. Laat weten dat ook uw hart klopt voor de sport- en spelzaal die MFA De Zweede compleet, duurzaam en klaar voor de toekomst te maakt. Steun zaterdag 2 november de fundraisingactie!

Meer op www.vriendenvandezweede.nl.

Print deze pagina