zondag 23 september 2018

Concert aan de vijver

Op zondag 23 september vindt van 15.00 tot 17.00 uur voor de vijfde keer het ’Concert aan de Vijver’ plaats, gelegen in Boekelo aan het fietspad tussen de Teesinkweg en de Badweg.

Het idee voor deze concerten is ontstaan vanuit de gedachte om de geluiden van de natuur muzikaal te begeleiden. We hebben een breed programma samengesteld, waarbij zowel de liefhebbers van klassieke muziek als van het lichte genre aan hun trekken komen. Deze keer vormt filmmuziek de rode draad. Het concert wordt georganiseerd door Fleur ter Kuile en Pauline & Hajé Nordbeck.

Irene & Strings
Het eerste deel van de middag wordt verzorgd door Irene & Strings, dat bestaat uit musici van het Projectorkest onder aanvoering van Irene de Bruin (uit Boekelo). Het repertoire van dit strijkkwartet bestaat uit bekende en minder bekende klassieke stukken.

Corine & Friends
Het tweede deel van de middag wordt verzorgd door een combo bestaande uit Corine Leferink en musici uit Boekelo en Usselo. Het repertoire bevindt zich op het grensvlak van pop, Latin en jazz.

Na afloop wordt een glaasje geschonken. De toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd. De organisatie hoopt dat velen de datum noteren en in september de weg naar de vijver weten te vinden.

 

Print deze pagina