zondag 14 november 2021

Buurtbus toch niet door Usselo Oost

Buurtbus Boekelo zou van 1 november t/m 31 december 2021 tijdelijk vanwege de wegwerkzaamheden via Usselo Oost (Usselerveenweg, Voshaarweg en Geesinkweg) tussen Boekelo en Enschede Centrum rijden. Veel buurtgenoten maakten al dankbaar gebruik van de mogelijkheid , al was het maar tijdelijk, tijdelijk het openbaar vervoer te kunnen nemen in Usselo Oost. Voor hen is de halte bij het crematorium erg ver weg.

Helaas heeft Keolis Nederland laten weten dat per maandag 15 november 2021 Buurtbus Boekelo deze route NIET meer rijdt. De buurtbus rijdt vanaf Boekelo tot de halte bij het crematorium en rijdt dan via de Wissinkdijk weer naar Boekelo en vanaf daar naar Enschede centrum. De reden hiervoor is niet duidelijk.

Wij vinden dat alle Usseloërs gebruik zouden moeten kunnen maken van openbaar vervoer op loopafstand van hun huis (ca 400 meter/10 minuten lopen). Geef nu uw mening over de route buurtbus door Usselo en vul de korte enquête in. U mening is belangrijk voor een eventueel bezwaarschrift om ervoor te pleiten dat de buurtbus ook door Usselo Oost rijdt.
Naar de enquête >>

Voor meer informatie en/of klachten kunt u terecht bij de klantenservice van Keolis (hier valt vervoerder Twents onder, waar de buurtbus van is) : https://klantenservice.keolis.nl/hc/nl

Print deze pagina